Het supergroot Snuffel-spektakel zal worden gehouden op maandag 22 april: 2e Paasdag bij het Willem II Stadion te Tilburg.
Adres: Goirleseweg 34 – 5026PC (aan de Ringbaan – Zuid ) De openingstijden zijn van 10-17 uur
Er zullen honderden particuliere standhouders op deze markt aanwezig zijn, die hun overtollige huisraad willen verkopen.
Deze standhouders hebben al last van de zomer kriebels en zij hebben thuis een grote schoonmaak gehouden.
Zij hebben hun schuurtjes en hun zolders leeggehaald, en zullen al deze overtollige goederen tegen scherpe prijzen aanbieden op deze vlooienmarkt.
Zij willen niets meer mee terug naar huis nemen, dus zij zullen alles aanbieden tegen DUMP-PRIJZEN !!

De markt zal plaats vinden in de buitenring van het stadion en op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion.

Mocht u binnenkort zelfstandig gaan wonen, dan kunt u hier voor ‘n paar centen behoorlijk wat inkopen doen,om een goede start te maken met uw uitzet.
Er zal een stand aanwezig zijn met gebruikte stofzuigers, gasfornuizen en keukenmachines. Tevens zal er voldoende aanbod zijn van kleinmeubelen en servieswerk.

Ook voor de verzamelaar valt er genoeg te zien: telefoonkaarten, postzegels, singels, munten, cd’s, etc. Tussen het neuzen door kunt u lekker even uitblazen, en lekker genieten van een hapje of een drankje
op één van de terrassen op het terrein.

De openingstijden zijn van 10-17 uur en de entree bedraagt 2.50 Euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Kortom er valt genoeg te beleven. U bent van harte welkom !!
Er zijn gratis parkeervoorzieningen nabij het stadion.
Voor nadere informatie : 0161-456291