Dit jaar organiseert OJC ROSMALEN voor de 5e keer de Business League.

Bij veel voetballers en bedrijven in de regio is dit voetbaltoernooi inmiddels al een begrip.

De Business League wordt gespeeld op 4 donderdagavonden (13, 20, 27 juni en 4 juli) vanaf 19.00 uur.

De wedstrijden zijn 7 tegen 7 op een half voetbalveld. Een team mag uit zowel mannen als vrouwen bestaan, maar moeten wel van hetzelfde bedrijf zijn
OJC regelt de wedstrijdschema’s en scheidsrechters.
Uiteraard wordt er ook gedacht aan de gezelligheid, want een buitenbar, muziek en een afsluitende prijsuitreiking met feestavond zijn al niet meer weg te denken bij het evenement.

Het eerste jaar deden er 16 bedrijventeams mee aan de competitie. Tijdens de laatste editie waren dat er 24. Winnaars uit de voorgaande jaren zijn bedrijven zoals Canon, Fatboy en afgelopen jaar Young Capital.

Dit jaar zal de Business League bestaan uit twee verschillende competities. Namelijk de ‘’Recreanten competitie’’ en de ‘’Pro competitie’’. Hier is voor gekozen omdat het hierdoor voor elk bedrijf, uit welke branche dan ook, aantrekkelijk wordt om mee te doen.

Je kunt je immers inschrijven op het niveau dat voor jouw bedrijfspersoneel wenselijk is. De ervaring leert dat het evenement op een informele manier de teamspirit binnen het bedrijf bevorderd en bovendien mogelijkheden biedt om te netwerken met andere bedrijven.

Deelname kost €225,- per team. Op dit moment zijn er reeds 16 inschrijvingen binnen.

Wilt u samen met uw personeel of collega’s meestrijden in deze competitie? Schrijf dan snel in via het inschrijfformulier, of stuur een mail naar: businessleague@ojcrosmalen.nl.

Wees er snel bij want vol is vol (28 plaatsen beschikbaar).