Vanaf woensdagmiddag is de werkkamer van wethouder Ufuk Kâhya voorzien van een tafel gemaakt door leerlingen van de Bossche Vakschool.

Bij zijn aantreden vroeg de wethouder aan de leerlingen om een tafel voor zijn kamer te ontwerpen en maken.
Daar hoefde zij niet lang over na te denken.
De Bossche Vakschool en leerlingen voelde zich zeer vereerd en verrast.

De tafel is klaar en staat vanaf nu te pronken in het stadhuis.
Met als kers op de taart een prachtig boeket, Dat was gemaakt door leerlingen van Helicon.
Een tafel die voor mij symbool staat voor talentontwikkeling.

‘’Hiermee kan ik de bezoekers laten zien, hoeveel kwaliteit en vakmanschap er is bij leerlingen van ons vmbo. “Ik ben dan ook trots op deze jongens, zij hebben een prachtige tafel gemaakt. Met de tafel kan ik mijn bezoekers laten zien hoeveel talent onze jongeren hebben, aldus een blije wethouder.