Donderdag 6 juni j.l. was een zeer bijzondere dag voor heel Annenborch en velen hadden de moeite genomen om aanwezig te zijn bij de informatieve bijeenkomst over de nieuwe Balzaal.

Toen rond de klok van 16.00 uur alle genodigden voorzien waren van koffie met een lekkernij, stond bestuurder Janneke Pander achter de microfoon te wachten tot het muisstil was, waarna ze iedereen hartelijk welkom kon heten op deze gedenkwaardige dag.

Alle aanwezige relaties en betrokkenen bij Annenborch konden met eigen ogen aanschouwen wat er de laatste tijd is veranderd op de 1ste etage: drie zalen in één, zijnde de Ridderzaal, Spiegelzaal en Salon.
De nieuwe ruimte is voor meerdere doeleinden en doelgroepen en bestaande relaties gaan voor nieuwe en lokaal gaat voor regionaal en de ruimte is niet te huur

Annenborch ís geen zorginstelling, maar hééft een zorginstelling, aldus een enthousiaste Janneke Pander en het werk draait om wat álle mensen goed doet en ook genieten van de dag, lekker eten en drinken, bewegen, zin in de dag en sociale contacten onderhouden.

Er is op dit moment ook een prettige samenwerking met Cello en dit werd bezegeld door het zetten van een handtekening door Janneke Pander namens Annenborch en Frank van Beers van Cello.

Janneke Pander dankte iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het verwezenlijken van deze functionele ruimte, hetgeen in een enkel geval werd onderstreept met een bos bloemen.
De bijeenkomst werd proostend afgesloten waarna men nog gezellig kon napraten, genietend van een hapje en drankje.

Tekst en foto’s Ted van der Loo