Burgemeester Jan Pommer, wethouder Lianne Van der Aa en kinderburgemeester Michelle Kroon hebben op woensdag 19 juni in de Moerkoal te Middelrode de kampioenen van de gemeente Sint-Michielsgestel gehuldigd. Ook werden de ondernemers van het jaar gehuldigd en de jonge vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt.

Het was een hele waslijst van mensen die met een mooie kampioensbutton op het jasje, een mooi compliment kregen van burgemeester Jan Pommer, wethouder Lianne van der Aa en kinderburgemeester Michelle Kroon. Als gemeente zijn wij bijzonder trots op hun prestaties.

Jonge vrijwilliger van het jaar

Niels van den Elzen uit Berlicum werd uitgeroepen tot Jonge Vrijwilliger van het jaar. Niels is al jaren een fanatieke leider en organisator bij scouting Berlicum. Verder is hij ook al jaren één van de kartrekkers van de bouw van de carnavalswagen van carnavalsvereniging de Vossewakers.

Dit alles doet hij met zoveel enthousiasme en inzet dat we met recht trots mogen zijn op deze Jonge Vrijwilliger.