Droomt u ervan om zelf een huis te bouwen? Binnenkort kan het in De Lanen in Rosmalen! Daar gaan 10 zelfbouwkavels in de verkoop.

Wonen tussen lanen en parken

De Lanen maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in Rosmalen, gelegen in het oostelijk deel van gemeente ’s-Hertogenbosch. U woont er in het ‘Parkmilieu’, omringd door het Kanaalpark, de polder, de Groote Wielenplas en vlakbij het toekomstige centrum. De kavels liggen aan de markante groene Koornwaardlaan: een van de centrale lanen in het gebied. Meer over de omgeving leest u op LeveninDeLanen.nl en DeGrooteWielenonline.nl.

Vrijstaand of twee-onder-een-kap

De kavels aan de Koornwaardlaan zijn ruim opgezet met losse bebouwing, grote voortuinen en gevarieerde woningen met een dorps karakter. Zes kavels zijn voor realisatie van een vrijstaande woning. De overige vier voor twee-onder-een-kapwoningen. Heeft u daar interesse in? Dan gaat u een samenwerking aan met een andere partij die het kavel naast u wil kopen.

Alle kavels variëren in grootte van 315 tot 550 m2. Prijzen vanaf € 126.000,- exclusief BTW.

Hebt u interesse?

Begin september vindt u alle informatie over deze kavels en de verkoopprocedure op www.s-hertogenbosch.nl/bouwkavels. Nu al kunt u zich per mail aanmelden voor updates over de verkoop via dit e-mailformulier. U hoort het dan als eerste wanneer de kavels in de verkoop gaan. Vanaf dat moment hebt u 4 weken de tijd om u in te schrijven voor de loting.