Net als voorgaande jaren zal ROS TV-Krant en Thuis in het Nieuws ook dit jaar erbij zijn als tienduizenden wandelaars vanuit heel de wereld naar Nijmegen komen voor de 103de Vierdaagse, ‘s-werelds grootste meerdaagse wandelprestatietocht.

Fotograaf Ted van der Loo, herkenbaar aan zijn onafscheidelijke paraplu en zweetbandje, zal dit jaar ook weer als deelnemer aanwezig zijn om tijdens zijn 14e 4-Daagse, zowel van de Vlaggenparade op zondag als alle wandeldagen van dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli, al lopende fotoreportages te maken die ’s-avonds rond 20.00 uur te zien zullen zijn op ROS TV-Krant, Ziggo kanaal 43 en de site van www.thuisinhetnieuws.nl

Fotograaf Jarno van Santvoort, die zijn sporen als fotograaf ruimschoots heeft verdiend bij Thuis in het Nieuws, zal 4 dagen op zijn scooter van plaats naar plaats crossen om de nodige mooie plaatjes te schieten, die uiteraard te zien zullen zijn op de site van Thuis in het Nieuws.

Bijgaande foto’s komen uit het archief van Ted van der Loo