Het verliezen van een dierbare heeft een grote impact.

Het grootste verlies zit vaak in heel kleine dingen.

De lege momenten waar eerst een lach was.

De kop koffie die je eerst samen dronk.

De momenten die je samen deelde. In onze jachtige tijd zijn, door sluiting of personeelsgebrek, de plaatsen waar bezoekers speciale momenten kunnen herdenken of emotionele gebeurtenissen kunnen verwerken steeds minder te vinden.

Gedachteniskapel Vennehof is nog steeds een plek waar dat kan en waar u meer dan welkom bent. Veel familieleden van de overledenen gebruiken de gedachteniskapel om hun dierbaren een plaats te geven in hun herinnering.

Om een rouwperiode af te sluiten of de herinnering op te halen.

In het recente verleden stuurde de stichting Gedachteniskapel Rosmalen een jaar na het overlijden een uitnodiging om op de sterfdag of andere speciale dag een gedachtenis kaars op te steken.

Een kaars die 24 uur brandt in herinnering van de overledene. Door gewijzigde wetgeving is het steeds moeilijker de nabestaanden te benaderen. Mocht u graag gebruik maken van de kapel of de mogelijkheid een gedachtenis kaars op te steken neem dan contact op met de stichting via info@vennehof.nl.

Zomaar binnenlopen mag natuurlijk ook.

De kapel is te vinden aan de Nieuwstraat 25 in Rosmalen.

Meer informatie? Kijk op www.vennehof.nl