Opbrengst voor het KWF

Dansen Op Vinyl is niet meer weg te denken in Rosmalen. Op zaterdag 24 augustus (van 13.00 tot 23.00 uur) en zondag 25 augustus (van 13.00 tot 20.00 uur) staan op de Driesprong de tienduizend plaatjes op vinyl weer klaar om gedraaid te worden. Een grote overdekte dansvloer zorgt er voor dat iedereen prima uit de voeten kan. Naast het bestand singletjes , is het ook mogelijk om andere verzoekjes aan te vragen. Via een uitgekiend computerprogramma is het gewenste nummer in een mum van tijd gevonden.

Samenloop voor Hoop Rosmalen

Satisfaction verbindt vaker een evenement aan een goed doel. Dat is ook met Dansen Op Vinyl weer zo. Voor het aanvragen van een verzoeknummer betaalt de bezoeker een kleine bijdrage. Daardoor komt er een bedrag beschikbaar voor de Samenloop voor Hoop Rosmalen, een evenement dat een week later , 31 augustus en 1 september om precies te zijn, plaatsvindt bij de Hazelaar en het Rodenborch College. Een goed doel waarbij de opbrengst geheel in het teken staat van het KWF.

Gelouterde DJ’s

Aan Dansen Op Vinyl gaan wederom enkele DJ’s hun kunstjes vertonen. Marc van Nuland, Herman Hubers, Theo Pennings, Cees Vermond, Ger Nijkamp, Joep van der Plas en Hans Breuer zijn stuk voor stuk gelouterde DJ’s, die perfect aanvoelen met welke muziek mensen vermaakt moeten worden.

Disco-/soulclassics

Zaterdag krijgt de avond van Dansen Op Vinyl een speciale invulling met disco-/soul classics. DJ Marc staat garant om muziek van o.a. The Trammps, Donna Summer, Chic, Kool & the Gang, enz. uit de boxen te laten klinken. Heerlijke dansclassics om eens goed de voetjes van de vloer te laten gaan.

Dansvoorstelling en – clinic

The Hip Hop Basement en Danscentrum Rosmalen verlenen hiervoor eveneens hun medewerking. Danscentrum Rosmalen zorgt op zaterdagmiddag voor een clinic. The Hip Hop Basement komt beide dagen met een dansvoorstelling.

‘Dansen Op Vinyl’ is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.