Deze zomer vertoont PERRON-3 voor de thuisblijvers twee ware filmklassiekers als matineevoorstelling. Op woensdag 31 juli staat de musical West Side Story op het programma en op woensdag 7 augustus geniet je van Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s. Een heerlijke middagbesteding in de zomervakantie!

West Side Story (1961) is een musical gebaseerd op het bekend Romeo en Julia-verhaal. In New York waar de rivaliserende straatbendes de Jets en de Sharks tegen elkaar strijden voor hun territorium en respect, worden Jets-leider Tony en Maria, het zusje van de Sharks-leider verliefd. Hun liefde is gedoemd te mislukken.

woensdag 31 juli | 14.00 uur | Kleine Zaal

Breakfast at Tiffany’s (1961) is de film waarin Audrey Hepburn schittert in een van haar beroemdste rollen. Holly, een jonge vrouw uit New York, ontmoet Paul wanneer hij naar haar appartementencomplex verhuist. Hij wordt onderhouden door een rijke, oudere vrouw, en heeft de ambitie om het te maken als schrijver. Holly werkt als een dure callgirl, en is op zoek naar een rijke, oudere man om te kunnen trouwen. Wanneer Holly en Paul verliefd worden bedreigt dit het leventje van beiden.

woensdag 7 augustus | 14.00 uur | Kleine Zaal

HEVO Seniorenkorting op films

HEVO-leden krijgen op vertoon van hun pasje aan de theaterkassa korting op de zomerfilms. Let op: korting is alleen geldig aan de theaterkassa en niet in de online ticketshop.