Het thema dit jaar is You Are Here.

Van 1 t/m 11 augustus vindt de 35ste editie van Theaterfestival Boulevard plaats. Traditiegetrouw brengt Boulevard veel voorstellingen uit Nederland en Vlaanderen. Makers van verder komen deze editie uit onder meer Canada, Libanon, Italië, Engeland en Zwitserland. Boulevard biedt grootse premières en intiem experiment in theaters en op unieke locaties zoals in loodsen, op pleinen en in kerken. Nieuw is dit jaar BLVR&D; het laboratorium van Boulevard. Hier kunnen deskundigen uit de podiumkunsten én publiek elf dagen lang werken, projecten ontwikkelen en experimenteren. Deze openbare plek in Theater aan de Parade functioneert als een Research & Development plek voor het festival, podiumkunst en samenleving.

FEESTELIJKE OPENING

Op 1 augustus openen we het festival. Dat doen we om 16:00 op het PleinPodium.