Al voor het zesde jaar is op de laatste dinsdag van de bouwvakvakantie het terras van Café ’t Leeuwke in Nuland gereserveerd voor en door de Modder Fokkers.
Deze 9-koppige band speelt maar 1 keer per jaar en is per toeval opgericht.
Mede initiatiefnemers Toon van de Haterd (Nuland) en Toon van Leuken (Kruisstraat) vertellen: “We zouden het leuk vinden om met een aantal (oud)muzikanten eens een middag met elkaar en voor elkaar muziek te maken”.
Bijna elk jaar werd de groep groter, en inmiddels zijn er al 9 leden en is er een heus repertoire, van klassiekers uit de jaren ’60 en ’70 tot aan Nederpophits, bijna allemaal nostalgische meezingers.

Na 2 maanden repeteren zijn de Modder Fokkers klaar voor (weer) een gezellige muzikale middag.
Iedereen is welkom vanaf 3 uur, en om 7 uur is de toegift in zicht!