“The place to be” … tijdens Rosmalense Kermis

Zo zou Biercafé en Feestzaal D’n Beer tijdens de Rosmalense kermis wel genoemd kunnen worden, want het is al tientallen jaren een begrip in Rosmalen tijdens de jaarlijkse kermis die dit jaar plaats zal vinden van zaterdag 3 augustus t/m woensdag 7 augustus.

Maar zoals men gewend is de laatste jaren, begint bij D’n Beer de kermispret één dag eerder en is vrijdag 2 augustus van start gegaan met FeestDJ.nl en DJPallee en DJMax een geweldig optreden van Wesley Klein.

De komende dagen zullen nog voor u optreden, zaterdag: Henk Damen, zondag: Rudy de Wit, Gino Graus en Franky Falcon, maandag: Django Wagner, dinsdag: Raymon Hermans en als afsluiting op woensdag: Henk Bernard.

Voor een kleine hap staat moeder Truus klaar bij D’n Beer en voor een uitgebreide hap kunt u altijd terecht bij cafetaria “De Smulbeer”, gelegen schuin tegenover Biercafé en Feestzaal D’n Beer.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl