Na de opening van de kermis op zaterdag, zelfs bij Biercafé en Feestzaal D’n Beer al op vrijdag, was het zondag een gezellige drukte op het Gildeplein waar de kermis weer was opgebouwd.

Bij de meeste attracties was het een drukte van belang en men kon kiezen uit o.a.: Show time – Botsauto’s – Breakdance – Draaimolen – Eendjes vissen – Grand Canyon – Pusher rups – Skeeball – Trampoline – Suikerspin – Poffertjessalon – Fun house, en u ziet voor elk wat wils.

Ook op het grote terras van D’n Beer zat het wel goed met het kermisgevoel, gewoon volle bak met hele gezinnen, van jong tot oud en de meesten kwamen natuurlijk voor de Nederlandstalige zangers die dit jaar weer kwamen optreden.

Vandaag stonden drie namen op het grote bord dat al weken boven de deur hing: Rudy de Wit beet het spits af en trad tussen 16.00 en 17.00 uur 2x op en in de avond waren er nog optredens van Gino Graus en Franky Falcon, dus hier was het ook: voor elk wat wils.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl