Het was al bijtijds aangekondigd en eindelijk was het dan zo ver: dinsdag 6 augustus 14.30 uur en de kermismiddag kon van start gaan, de activiteiten commissie had alles in gereedheid gebracht en aan alles gedacht.

Wat dacht u van de hele middag poffertjes eten, dankzij de inzet van 3 vrijwilligers, een tafel vol met prijzen voor de loterij, koffie/thee met iets lekkers erbij, advocaat met slagroom, wijn , bier of gewoon iets fris en dit alles werd op een heerlijk muzikale wijze ondersteund door het duo Riet en Piet, en met Piet als muzikant en Riet als zangeres werd er zelfs regelmatig heerlijk meegezongen met liedjes uit de oude doos.

Alle aanwezigen hadden een bonnetje gekregen voor de loterij en tien personen waren heel gelukkig want die mochten een prijs in ontvangst nemen.

Aanwezig was ook de groep Vaandel van Cello die dankzij een samenwerkingsverband een plek heeft gevonden op Annenborch en zich heel actief bezig houd met hoofdzakelijk bloemschikken – koekjes bakken en feestjes organiseren, waar ze blijkbaar heel goed in zijn.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl