Dat gaat Luke van Roosmalen (19) uit Rosmalen in 5 dagen doen voor Villa Pardoes van maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus.
Hij hoopt hier mee een mooi bedrag bij elkaar te skaten, zodat een gezin dat getroffen is door een ernstige of levensbedreigende ziekte kan gaan genieten van een compleet verzorgde week bij Villa Pardoes.

Luke, die studeert aan het Koning Willem 1 College , vind longboarden nog steeds een bijzonder leuke sportieve bezigheid waar hij zich al 6 jaar mee bezighoudt en conditioneel zit het wel snor en hij kijkt er naar uit om maandag 19 augustus te kunnen starten vanaf de Eiffeltoren.

Op zijn longboard van 82 cm lang hoopt hij de afstand van 460 km in 5 dagen af te leggen en met een gemiddelde snelheid van 15 km p/u wil hij +/- 90 km per dag afleggen.
Bij honk- en softbalvereniging Gryphons, waar hij als midfielder veel extra meters maakt, kan o.a. geld gedoneerd worden voor deze bijzondere uitdaging en Luke is te volgen op FB zie “Longboarden voor Villa Pardoes”.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl