Na vijf dagen te hebben genoten van de KinderVakantieWeek met een gezellige feestavond als afsluiting, stond op zaterdag 17 augustus nog een flinke klus op de agenda van de SJV.

Tegen 9.00 uur werd het steeds drukker in de Mimosastraat want de hutten en tenten moesten weer opgeruimd worden en met de gedachte van “vele handen maken licht werk” stond er een peloton vrijwilligers in de startblokken om het terrein rond het SJV-gebouw spijkervrij op te ruimen.

Dankzij een nauwsluitend schema kreeg iedereen een opdracht en dat liep als een trein, want na een uur was er al behoorlijk veel werk verzet, ook dankzij enkele kranen die de pallets deponeerden in de bakken van de gemeente ‘s -Hertogenbosch, terwijl ook de grote tent werd opgeruimd.

Rond het middaguur kon men stellen dat de SJV, dankzij de inzet van velen, terug kan kijken op een zeer geslaagde KinderVakantieWeek 2019.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl