Luke van Roosmalen (19) uit Rosmalen is sinds zondag 18 augustus bezig met de uitdaging : " 460km Longboarden voor Villa Pardoes" en hoopt vrijdag 23 augustus aan te komen bij Villa Pardoes.

Zondag

Eerste dagje zit erop. Niet de afstand die ik gehoopt had kunnen halen. Veel last gehad van regen, wind, wegen die niet goed waren, afgesloten waren of bedekt met planten uit de berm. Noem het maar op. Morgen weer verder nu relaxen.

Maandag

Vandaag een mooie route geboard. Betere wegen, VEEL beter weer en dus ook meer meters gemaakt. En doordat het uitkwam met de planning van ons pap vanavond een slaapplek in de vrachtwagen. Morgen wel weer vroeg dag maar rustig aan opstarten en hopen op weer een goede dag.

Dinsdag

Zo deze dag is ook weer klaar. Wat een top dag. Half 5 klaar en 92 km gedaan. Toch fijn zo vroeg op staan. Nu op mijn slaapplek aangekomen.

Woensdag

Vandaag weer vroeg vertrokken. Eerste donkere stukje gelopen. Daarna kon ik een mooi stuk boarden tot het fietspad ineens half weg was (zoals te zien op de foto). Maar daar kan ik gelukkig makkelijk langs en weer verder gaan. Een stuk verder moest ik even een stukje lopen van 500 meter maar dit leverde weer veel vertraging toen ik een nieuwe hindernis tegen kwam (ook te zien op de foto). Als laatste ben ik uiteindelijk ook nog 10 km om gereden om toch voor de zekerheid even extra lagertjes te halen omdat mijn reserve erg hard gingen. Ondanks dat is vandaag verder heel goed gegaan. Ik zit in België en ze praten weer Nederlands vandaag 94 km gelongboard (inclusief de omweg).