Nadat men op vrijdag op de parkeerplaats bij het Rodenborch College en sporthal de Hazenlaar al was begonnen met het plaatsen van de nodige dranghekken en party tenten was het zaterdag 31 augustus eindelijk zo ver en lag er een programma klaar voor elk wat wils voor de 24 uur Samen Lopen Tegen Kanker.

En met meer dan 1.100 lopers van meer dan 45 teams kan men nu al spreken van een geslaagd evenement dat onder de titel van “SamenLoop voor Hoop” in Rosmalen uit de grond is gestampt.

Na de openingsceremonie met Elske DeWall en DreamDance en de aftrap van SamenLoop door burgemeester Jack Mikkers, konden de lopers eindelijk aan hun 24 uur beginnen nadat de eregasten, mensen die ooit de diagnose kanker hebben gehad openden ceremonieel het evenement, en daarna stonden diverse optredens op het programma dat beide dagen word gepresenteerd door Edwin Smolders.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meer foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl