Werd 31 augustus afgesloten met een zeer indrukwekkende kaarsenceremonie en kon de een daar even van bijkomen terwijl de ander weer aan het rondjes lopen deelnam, zo stond voor dag 2 weer het nodige op het programma tijdens de 24 uur durende wandelestafette “SamenLoop voor Hoop”.

Op het parcours tussen het Rodenborch College en sporthal de Hazelaar waren de deelnemers om 7.00 uur nog steeds met hun rondjes bezig toen de eerste belangstellenden niets wilden missen van een vol programma.

Er werd begonnen met de powergym, gevolgd door de jeugddisco en een optreden van Musicalgroep 2 Stage en kon de jeugd, na een goeie warming up door Dream Dance beginnen aan hun Kinderloop waarvan de start in handen lag van wethouder Roy Geers.

Goochelaar Lars van Tuijl maakte de opbrengst van de Kinderloop bekend: een dikke € 9.000,00 en de Likkebaerden en The Crown Selection zorgden voor de muzikale noot.

Tijdens de sluiting van deze eerste Rosmalense “SamenLoop voor Hoop” werd het bedrag bekend gemaakt dat overgemaakt gaat worden aan KWF, zijnde :€ 150.122,00.
De organisatie kan met gepaste trots terugkijken op een zeer geslaagd evenement met 1.100 lopers en veel vrijwilligers.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl