Veel bekenden waren zaterdag 7 september naar de feestelijke Open Dansavond van Danscentrum Rosmalen gekomen om de familie Post veel succes te wensen met de nieuwe start die werd gemaakt, nadat op 10 augustus een einde kwam aan de periode in de Uithof op landgoed Coudewater vanwege sloop- en bouwplannen.

Paul, José en Dorthy Post zijn aan een nieuw hoofdstuk begonnen en mochten op deze avond vele gelukwensen en bloemen in ontvangst nemen tijdens deze eerste Openbare Dansavond in Windkracht 5 in de Groote Wielen te Rosmalen en hopen daar vele mooie en gezellige jaren al dansende te kunnen doorbrengen.

Al bijna 20 jaar is Danscentrum Rosmalen een begrip in Rosmalen, ’s-Hertogenbosch en wijde omgeving en het is niet zomaar een dansschool, maar is aangesloten bij Dance Masters, dat staat voor kwaliteit en professionaliteit.

Voor verschillende danscursussen kan men terecht bij de familie Post van Dansschool Rosmalen, zoals: Stijldansen – Rolstoeldansen – Line Dance – Latin Experience en de Honeymoon cursus voor bijvoorbeeld de openingsdans voor je trouwfeest.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl