Zondag 22 september a.s., organiseert de Vereniging Nederland-Noorwegen een interessante lezing.

Gerber van Erven zal die middag een presentatie geven over het prachtige westen van Noorwegen en met name de regio rondom Bergen. Een belangrijke deel van de presentatie zal zich richten op de culturele geschiedenis van de stad Bergen, de Hardanger regio en het Sognefjord. In deze gebieden vindt u nog enkele typisch Noorse staafkerken, die gebouwd zijn in de vroege middeleeuwen. Daarnaast kenmerkt de regio zich ook als de bakermat van een groot deel van de Noorse romantisch nationale kunst uit de 19de eeuw.

Datum: zondag 22 september, aanvang 14:00 uur

Locatie: Boerderij Kattenbosch, Pastoor Hordijkstraat 5c, 5243VV Rosmalen.

Entree 6,00 euro (leden van de Vereniging Nederland-Noorwegen 3,00 euro)

Info: www.nederland-noorwegen.nl | www.facebook.com/NederlandNoorwegen

www.kattenbosch.nl