Thuis in Rosmalen maakt gezellige familiequiz

De Stichting Thuis in Rosmalen, organisator van jaarlijkse sociaal culturele programma’s, komt met een luchtige familiequiz die voor wat gezelligheid kan zorgen.

Elke twee weken komt er een lijstje met tien vragen over onderwerpen die de geschiedenis van Rosmalen weerspiegelen. De vragen kunnen gaan over sport, muziek, cultuur, bedrijfsleven, verenigingen, markante personen, memorabele momenten en er is steeds een fotovraag die fotograaf Karel Goossens maakt.

De vragen worden gepubliceerd op de websites van de ROS, Thuis in het Nieuws, Thuis in Rosmalen, HEVO, Beleef Rosmalen, Annenborch, Satisfaction Rosmalen en Heemkundekring Rosmalen.

De antwoorden op de vragen stuur je naar info@thuisinrosmalen.com.

En om het extra leuk te maken stelt JUMBO elke ronde een levensmiddelenpakket samen voor de inzender met de meeste goede antwoorden. Bij meerdere goede inzendingen wordt er geloot. Bij de publicatie van de nieuwe vragen staan ook de antwoorden van de vorige ronde. En, zoals dat altijd zo mooi staat bij prijsvragen, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.