D’n Elfde van d’n Elfde, blèf thuis en ben d’r bij! De opening van het carnavalsseizoen vieren kan zeker, alleen doen we dat anders dan we gewend zijn. Horeca is gesloten. We blijven thuis, en we vieren deze dag in ons eigen huishouden. Het hoogtepunt is natuurlijk 11:11 uur. En daar kan iedereen bij zijn, want de Oeteldonksche Club heeft een mooi programma.

Burgemeester Jack Mikkers: “Ik heb er alle vertrouwen in dat we er een echte Oeteldonkse dag van maken. We vieren het op een andere manier, en dat is voor iedereen schakelen. We zullen ons gedrag en carnaval moeten aanpassen op het risico van het coronavirus. Ik verwacht dat iedere Oeteldonker verantwoordelijkheid voelt. En als feestelijke fysieke samenkomsten nu niet kunnen, dan weet gelukkig de Oeteldonker als geen ander: ooit zijn wij allen (weer) samen.”

Programma Oeteldonksche Club

In de ochtend brengt de Oeteldonksche Club jullie vanaf 10.55 uur via de Oeteldonkse kanalen van YouTube, Facebook en Instagram een mooie online opening. Inclusief het aftellen naar 11.11 uur, de Peer en zunne Kees, de jaarvlag, het volkslied en echte Oeteldonkse sfeer en muziek. En er is meer die dag. Kijk voor het programma: www.oeteldonk.org/agenda.

De oproep aan iedereen is dus heel duidelijk, vier 11-11 thuis. Vier het met je eigen huishouden. En verder volgens alle coronarichtlijnen die we kennen.