Radio Maria Nederland zendt op oudejaarsdag de ‘Hemelse 100’ uit. Luisteraars van Radio Maria bepalen welke liederen een plekje verdienen op de lijst van de ‘Hemelse 100’. Tot en met zondag 13 december kan de muzikale voorkeur worden opgegeven.

Op donderdag 31 december zullen de vertrouwde stemmen van Radio Maria van 10:00 uur ’s ochtends tot middernacht de 100 favoriete liederen van de luisteraars presenteren en laten horen. Een gezellig en gevarieerd muzikaal programma waarbij ook getuigenissen en het gebed een belangrijke plaats innemen.

Voorkeur doorgeven

Tot en met zondag 13 december kunnen luisteraars via de website van Radio Maria of telefonisch via de receptie 3 favoriete liederen doorgeven. De inzenders maken automatisch kans op een prachtige Cd. Maar liefst 5 verschillende artiesten, waaronder Trinity en Joke Buis, hebben hiervoor een aantal Cd’s ter beschikking gesteld.

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week uitzendt. Te beluisteren via DAB+ en internet (website en de RM-app). Radio Maria Nederland maakt deel uit van de World Family of Radio Maria (Wereldfamilie), een overkoepelende organisatie voor meer dan 70 Radio Maria stations wereldwijd.