Op zondag 13 december presenteren Huis73 en Adr. Heinen voor de vijfde keer Zin op Zondag; hét programma op de zondagmiddag met aanstormend literair talent én bekende schrijvers. Programmamaker en presentator Marja Käss ontvangt iedere maand in deze Literaire talkshow twee verrassende schrijvers in een informele setting. De schrijvers die deze editie in de spotlight staan zijn: Ernest van der Kwast en Judith Visser.

Ernest van der Kwast – Iliyas

Nadat de net ontslagen Conservator Peter Lindke zijn schoonmaakster helpt om haar leven op de rit te krijgen komt ze langs met haar Marokkaans-Nederlandse achterneefje Iliyas.

Ernest van der Kwast is onderdeel van de Rotterdamse Douwers een groep mensen die zich inzet om jongeren met schulden te helpen.

Judith Visser – De terugkeer

In haar autobiografische roman Zondagsleven vertelt Visser over leven met autisme. In Zondagsleven zien we hoe het leven van Jasmijn Vink (uit Zondagskind) verder is gegaan. Jasmijn werkt op kantoor en voor haar is dat een ware beproeving.

Zowel live als thuis te volgen

Als je snel bent kun je nog een kaartje bemachtigen om Zin op Zondag live bij te wonen, maar je kunt ook via een livestream vanuit huis naar de literaire talkshow kijken. Dus ben je aan huis gebonden of viste je net achter het net voor een live-ticket? Bekijk Zin op Zondag dan vanuit je luie stoel!

Zondag 13 dec | 15.00 – 17.00 uur | Huis73 (Hinthamerstraat 74) | €12,50

Livestream € 5,-