De speciale uitzending die ROS Radio op 22 november wijdde aan Nederlandse ‘hits van toen’ was eigenlijk bedoeld als een eenmalige gebeurtenis. Het programma bleek echter een schot in de roos, maar liefst 1500 luisteraars stemden die zondagmiddag af op de zender. De meesten van hen hadden ook ROS TV Krant aan staan omdat daar door Tini Kappen van de Heemkundekring veel bijpassende foto’s werden geplaatst. Dit gaf het radioprogramma een extra impuls. Voor de ROS-mensen een stimulans om na te denken over een vervolg. Dat komt er en wel op zondag 20 december, ook weer van 13.00 tot 16.00 uur.

De platen die dan uit de koffer worden opgediept komen uit het grote vinylarchief van Satisfaction Rosmalen. Leander Pennings, de coördinator van de evenementen die de gelijknamige stichting organiseert, is aan de slag gegaan om tot een mooie playlist te komen uit ruim vijftig jaar Satisfaction-historie. Samen met 3 DJ’s van de ROS wordt de uiteindelijke keuze van 50 nummers gemaakt.

Een rode draad die er aan ten grondslag ligt is de lijst van artiesten die in de loop der jaren bij Satisfaction hebben opgetreden. Dat waren bepaald niet de minsten blijkt wel uit het overzicht waarop Peter Koelewijn, Sandy Coast, Albert West, Mai Tai, Centerfold, Donna Lynton, Het Goede Doel, Oscar Benton, Motel Westcoast, Girls Wanna Have Fun, TOP 2000 Live, Earth and Fire en nog wel twintig andere bekende artiesten prijken. Daarnaast komt muziek aan bod van legendarische evenementen van toen en nu. Bij Ons Op De Misse (van toen) en Welcome to Satisfaction (van nu ) zijn daar mooie voorbeelden van. Van al deze, maar ook andere, bands, zangers en zangeressen worden de zwarte schijfjes op de draaitafel gelegd waardoor weer een mooi en gevarieerd tijdbeeld muzikaal wordt ingevuld.
Ook bij deze radio-uitzending worden bijpassende beelden getoond welke uit de vele vuistdikke foto albums tevoorschijn worden gehaald.