Emile Heijmans overleden op 7 februari 2021 in de leeftijd van 51 jaar. Emile was eind jaren ‘90 / begin van deze eeuw lid van de Raad van XI , voormalig voorzitter en erelid van De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval en heden ten dage lid van Ut Neij Clubke. Hij is totaal onverwacht en veel te jong overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.

Theo Steenbekkers overleden op 26 januari 2021 in de leeftijd van 72 jaar. Theo was in het verleden lid van de Raad van XI en was actief als hofmeier. = protocolbeheerder. Hij zat in diverse commissies waaronder de pronkzitting, carnavalskrant en carnavalmis. In 2011 ontving hij de Hannus d’n Heiboer trofee voor zijn vele verdiensten voor het Rosmalens Carnaval.

Mister Reutemeteutrit Wiljo van der Plas overleed op 21 december 2020 in de leeftijd van 85 jaar Hij was, samen met Nico Smulders, een van de grondleggers van AC Quo Vadis en daarmee ook van de Reutemeteutrit. Zijn passie en bevlogenheid waren onnavolgbaar.

Annie Wetser overleed op 29 november 2020 in de leeftijd van 70 jaar. Zij was in een ver verleden lid van De Oetelhaozen en later van Nog Eentje Dan waar ze alt-saxofoon gespeeld heeft tot dat dit door gezondheidsredenen niet meer lukte. Ze zat graag achter de naaimachine en heeft de eerste kleding van Nog Eentje Dan mee vervaardigd. Ze was in het seizoen 2014-2015 de rechterhand van Prins Téjo d’n Urste.

Prins Friso d’n Urste ( Minze Stuiver ) overleed op Zaterdag 17 oktober 2020 op 85 jarige leeftijd. Minze ging als Prins Friso d’n Urste door het leven van 11-11-1977 tot en met carnaval 1981. Zijn prinsennaam was gebaseerd op zijn afkomst uit Friesland. Hij regeerde met Bart van de Ven en later Harry Gruben aan zijn zijde als zijn adjudanten. Hij was lid van de Opa’s en nog elk jaar aanwezig op diverse evenementen.

Corry van Grunsven overleed op 14 juli 2020 in de leeftijd van 85 jaar. Corry was de vrouw van oud ceremoniemeester van het Rosmalens Carnaval Jo van Grunsven, ze speelde trompet bij Vrouwenband TisNix en zat in de jury van de Reutemeteutrit.

Bert Raaijmakers overleed op 28 februari 2020 op 58 jarige leeftijd. Bert was vanaf 1995 lid van CV De Likkebaerden waar hij een bestuursfunctie heeft gehad. Hij was ondersteunend actief bij de bouw van de carnavalswagen, speelde even de bekkens bij De Likkebaerden en organiseerde het Notenkraken evenement.