SeniorWeb Rosmalen organiseert op woensdag 24 maart van 14.00 tot 15.00 uur een Webinar over Privacy en Veiligheid. Een Webinar is een presentatie op internet met de mogelijkheid tot het stellen van vragen via chat. Het Webinar wordt herhaald op woensdag 31 maart eveneens van 14.00 tot 15.00 uur.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@seniorwebrosmalen.nl, deelname is gratis. Ook kun je je opgeven door het aanmeldformulier op onze website: www.seniorwebrosmalen.nl in te vullen. Enkele dagen tevoren krijg je dan een mailtje met een link die je alleen maar aan hoeft te klikken vlak voor de bijeenkomst. In het mailtje wordt ook nog kort de werkwijze uitgelegd.

Na het Webinar is SeniorWeb Rosmalen via telefoon of beeldbellen bereikbaar om je verder te helpen met je vragen. Neem dan contact op met onze leren-aan-huis-coördinator op telnr.

06 – 20 37 27 76

Je vraag wordt dan doorgespeeld aan een van onze vrijwilligers die je vervolgens zo snel als mogelijk zal terugbellen. Ook deze ondersteuning is geheel kosteloos!