Vanaf woensdag 10 maart zijn scholieren en studenten weer welkom om te studeren bij Huis73. Bij de gebouwen aan de Hinthamerstraat in ’s-Hertogenbosch en bij Bibliotheek Rosmalen zijn in totaal 63 studieplekken beschikbaar. Ook in Vught kunnen jongeren weer studeren, daar werkt Huis73 samen met Theater de Speeldoos, Jeugd- en jongerencentrum Elzenburg en Welzijn Vught. Alle scholieren en studenten tot en met 27 jaar zijn van harte welkom. Alles is in goed overleg met de gemeente ’s-Hertogenbosch en gemeente Vught georganiseerd.

Reserveren van studieplekken

Huis73 is blij om jongeren op een verantwoorde manier een plek te bieden in een tijd dat ontmoeting niet vanzelfsprekend is en er een grote behoefte is aan een andere omgeving dan thuis. Scholieren en studenten in de leeftijd 12 tot en met 27 jaar kunnen op doordeweekse dagen een tijdsblok reserveren. De tijdsblokken zijn van 9:00 – 12:30 uur en van 13:00 tot 16:30 uur en gelden voor een plek aan de Hinthamerstraat of Bibliotheek Rosmalen. Reserveren is verplicht. Natuurlijk gelden de algemene RIVM richtlijnen. Kijk voor informatie op https://www.huis73.nl/ of ga naar direct naar: http://bit.ly/studerenbijhuis73