We trappen af met A-Ha want deze band was afgelopen week het middelpunt in van Groot naar Klein. Zij geven het stokje door aan niemand minder dan Pink. Dit keer horen we haar grootste en haar kleinste hit.

In allesbehalve dan Engelstalig horen we Spaanse, Duitse en zo waar Zuid Afrikaanse klanken! Eens heel wat anders dan we normaal gewend zijn, maar echt een aanrader om te luisteren, want de jonge zangeres uit Zuid Afrika geniet in eigen land een hele goede reputatie!

Strijken, tuinieren of klussen op deze zaterdag doen we natuurlijk met extra veel plezier vanwege het Ros-Radio kluskwartiertje. 3 platen waarvan het dansbare gehalte gegarandeerd zeer hoog is.

In Tiana’s TopPop hoor je een kakelverse plaat van een artiest en vanaf vrijdagavond kan je lezen op de Facebookpagina van Tiana’s Zaterdag welke dat is geworden.

Luisteren kan via de website van de ROS, of via de ROS TvKrant (Ziggo kanaal 43) en via radioNed.nl