Alweer de twaalfde editie van de zomerschool voor 55+ in ’s-Hertogenbosch en omstreken is in aantocht! Opnieuw drie volle weken! In de periode van 26 juli tot en met 13 augustus bieden we weer diverse workshops, presentaties en excursies aan, waarin “kennis maken met” op de voorgrond staat.

Lekker aan de slag in de zomervakantie. Educatie, sport en bewegen, creativiteit en op pad in de omgeving: voor iedereen is er wel wat te halen. Dit jaar weer veel nieuwe activiteiten zoals wandelen in stilte; presentatie over bekende cabaretiers, zoals Toon Hermans,; fotograferen bij zonsopkomst; de Petrus in Vught; sieraden maken van koffiecups; de invloed van klankschalen; presentaties over internetgebruik; etc.

Dit alles natuurlijk op gepaste afstand, soms met mondkapje in openbare gebouwen en geheel volgens de dan geldende coronamaatregelen!

Inschrijven gebeurt dit jaar grotendeels digitaal, maar we gaan het ook mogelijk maken om persoonlijk in te schrijven met onze hulp. Dit zal nog nader worden uitgewerkt.

Alle informatie is rond 26 mei te vinden op www.sasdenbosch.nl onder het kopje Zomerschool. Daar kun je nu alvast een kijkje nemen en nagenieten van de Zomerschool 2019 om alvast in de sfeer te komen! Helaas kon onze editie in 2020 niet doorgaan.

Dus hou vast rekening met afspraken in de zomer en hou de 3 weken tussen 26 juli en 13 augustus gereserveerd voor wederom een geweldige 12e editie van de Zomerschool 55+