Op zaterdag 27 maart lanceren we het Digitaal Atelier van Huis73! Een plek waar je kunt kennismaken, experimenteren en ontwerpen met nieuwe technologie. Verwacht een inspirerend programma met gasten, veel info en een leuke korte workshop! De lancering is van 10.00 – 10.45 uur via livestream te volgen op het YouTube kanaal en de Facebookpagina van Huis73.

Het Digitaal Atelier is zowel een creatieve plek in Den Bosch als ook een activiteitenprogramma bij onze bibliotheken in de regio. Jong en oud kan hier in aanraking komen met nieuwe technologieën, zoals robotica, VR, creatief coderen, ontwerpprogramma’s en 3d-printen. Ervaar zo zelf hoe het is om een kunstenaar, uitvinder of ontwerper te zijn. Of verdiep je skills.

Daarnaast is het Digitaal Atelier een plek waar we de digitale wereld bevragen. Technologie en digitalisering veranderen ons leven in grote mate. Dit heeft gevolgen. Gaan we wel de goede kant op? Zijn we niet teveel overgeleverd aan Tech bedrijven? Begrijpen we het allemaal nog?

Het Digitaal Atelier is nieuw. Daarom geven we de plek graag vorm samen met jou. In bijeenkomsten en maaksessies komen we te weten wat jij graag wilt leren en maken en leren we van elkaar. Ontmoet mensen met dezelfde interesses en kijk welke nieuwe initiatieven en creaties er ontstaan.

Nieuwsgierig geworden? Check de activiteiten van hetDigitaal Atelier in de agenda van Huis73 (met tag “Digitaal Atelier”) en zet zaterdag 27 maart in je agenda:

Zaterdag 27 maart | 10.00 – 10.45 uur | livestream via YouTube en Facebook | gratis