De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval is trots op haar dansgardes. Na maanden van trainen dansen deze meisjes ieder jaar weer de sterren van de hemel op de diverse carnavalsevenementen. Als corona tenminste geen roet in het eten gooit. Het komende seizoen komen er weer een aantal plaatsen vrij die opgevuld mogen worden.

Mini Garde

Is uw dochter tussen de 6 en 10 jaar oud en danst zij graag ? Zou ze het leuk vinden om voor publiek op te treden en is zij met carnaval niet op vakantie? Dan zijn wij mogelijk wel op zoek naar haar! Bij de Mini Garde is plaats voor nieuw danstalent. Voor deelname in de minigarde moet wel eerst auditie gedaan worden. Naar verwachting zullen die audities begin april plaats vinden, afhankelijk van de op dat moment geldende Corona maatregelen.

Opleidingsgroepje

Is uw dochter 4 of 5 jaar en een ‘spring in het veld’, dan kan ze aangemeld worden voor het opleidingsgroepje. Hiervoor hoeft geen auditie gedaan te worden. Alle trainingen vinden plaats op dinsdagavond. Meer informatie of aanmelden via dansgarde. Aanmelden kan tot 31 maart a.s.