Twee vliegen in één klap

Die gaan we samen met jou slaan met ‘Rosmalen In Beweging’.
Sportief de corona-kilo’s wegwerken en een steuntje in de rug geven aan de horeca en winkeliers van het centrum in Rosmalen die al zolang zoveel pijn lijden.
Trek je wandelschoenen aan of pak de fiets en ga gezellig op pad. Laat je aanmoedigen door sponsorvrienden. Van 5 tot 25 mei maken we er samen dan iets leuks van.

Met ‘Rosmalen In Beweging’ willen we graag inwoners van Rosmalen (en daar buiten) letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen. Met een wandel- en fietstocht trachten we zo een gezonde levensstijl te bevorderen. In deze zware coronatijd ervaren velen van ons sociale beperkingen. De fysieke als geestelijke gesteldheid is niet al te best. Met een wandel- en fietstocht willen we die barrière enigszins doorbreken en de (sociale) verbinding onder mensen bevorderen.

Met het stimuleren om weer in beweging te komen, koppelen we de wandel- en fietstocht aan een sponsoring. Zo hopen we dat er flink wat geld opgehaald wordt om de Rosmalense horeca en winkeliers in woord en daar een helpende hand te kunnen toesteken.

‘corona-proof’

Jij bepaalt zelf wanneer je van 5 tot en met 25 mei gaat wandelen en/of fietsen en met welke afstand je dat gaat doen. Of je nu een wandeltocht van 5 of 10 kilometer aflegt of een fietsroute van ongeveer 30 kilometer, dat is helemaal aan jou. Wil je met een groepje wandelen of fietsen? Dat is zeker zo gezellig. Als het maar past binnen de corona-regeltjes.

Routes

Je kunt ervoor kiezen je eigen vrije route te lopen of te fietsen. Maar je kunt ook gebruik maken van de routes die we hebben uitgezet en die langs leuke en interessante locaties ofwel ijkpunten voeren. Die routes zijn extra leuk omdat er ook quizvragen en leuke opdrachtjes zijn ingebouwd.

En daarmee kun je ook nog eens prijsjes mee in de wacht slepen.

Verenigingsleven

‘Rosmalen In Beweging’ is een initiatief van een aantal verenigingen, stichtingen en clubjes. Het is fijn dat dit aantal nog steeds groeit en dat velen er de schouders mee onder willen zetten.

Er is nog veel meer te vertellen over ‘Rosmalen In Beweging’ maar dat doen we graag de komende weken. Wil je toch al wat meer informatie, mail gerust naar info