“Nieuw evenement in Rosmalen” ‘De Kentering Bruist’

Twee Rosmalense ondernemers slaan de handen ineen om na een jaar van beperkingen en lockdowns de inwoners van Rosmalen te verwennen met een nieuw evenement !

‘De Kentering Bruist’ is een laagdrempelig muziekfeest voor jong en oud met topartiesten, Dj’s en live muziek. Geniet van het gezellige levenslied, de foute meezingers, gezellige kroegenhits, dampende feestknallers en gevoelige rockballads. Tijdens ‘de Kentering Bruist’ komt alles voorbij! De eerste editie vindt plaats op zaterdag 25 september 2021 in De Kentering.

Patrick Langenbach (De Kentering) en Peter Verbunt (Viking Entertainment Group) hebben als ondernemers in resp. de horeca- en evenementenbranche aan den lijve ondervonden wat de gevolgen kunnen zijn van de coronabeperkingen. Hun bedrijven liggen inmiddels meer dan een jaar nagenoeg stil, maar toch bleven ze positief en zochten ze naar nieuwe initiatieven.

Dit resulteerde in ‘De Kentering Bruist’. We willen allemaal zo graag weer eens een avondje op stap, die behoefte is groter dan ooit’, aldus Peter Verbunt, ‘wat is er dan leuker om dat in je eigen dorp mogelijk te maken’? ‘Het evenement wordt georganiseerd tegen kostprijs’, vult Patrick Langenbach aan, ‘we willen graag een positief signaal afgeven en iets kunnen betekenen voor alle muziekliefhebbers die een jaar hebben thuisgezeten’. Om aan te geven hoe ambitieus de heren zijn: er liggen al plannen voor de tweede editie in 2022.

De line-up liegt er niet om: niemand minder dan Tino Martin, René Schuurmans, Q-Music het Foute Uur en de liveband Noah maken hun opwachting tijdens de eerste editie van ‘De Kentering Bruist’ op zaterdag 25 september. Tickets ad € 27.50 zijn verkrijgbaar via Cafetaria De Smulbeer, Primera Rosmalen of online via kentering.nl.