Op passende wijze heeft de familie, samen met buurtgenoten en vrienden maandag 22 maart afscheid genomen van Piet van der Bruggen, die op 16 maart op 71 jarige leeftijd is overleden.
De uitvaart vond in besloten kring plaats in de Sint-Jacobus de Meerderekerk in Den Dungen, waar Piet geboren en getogen was.
Tijdens de dienst werden muzikale intermezzo’s verzorgd door Hans Hoedemakers, Albert Tukker en Leo van der Plas, muzikaal ondersteund door Karin Roelofs, allen lid van Operette Rosmalen waar Piet 52 jaar een zeer gewaardeerd lid van is geweest.

Piet was ook lid van popkoor Tune, liep o.a. vele jaren de 4-Daagse Nijmegen, in 2015 naar Santiago, bedwong in 2019 de Kilimanjaro, schaatste vele jaren op de Weissenzee, maar het hoogtepunt was toch wel de fietstocht naar Rome samen met zijn echtgenote Nel.

Tekst en foto’s Ted van der Loo