Hoedemakers bouw en ontwikkeling bestaat op 1 april 2021 precies 90 jaar. Sjef Peijnenburg legde in 1931 het fundament van het bedrijf dat in 1964 door Piet Hoedemakers en zijn zonen Piet en Leo werd voortgezet. Inmiddels staat kleinzoon Marc, de derde generatie Hoedemakers, aan het roer en is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de markt.

Bouwen en onderhouden

Hoedemakers is thuis in planontwikkeling, nieuwbouw en vastgoedonderhoud, verzorgt schilderwerken, 24/7 service en heeft een eigen beheertak die woningen en bedrijfspanden verhuurt. Naast het bouwen van woningen en utiliteitsgebouwen, heeft Hoedemakers zich ook toegelegd op vastgoedonderhoud. Vele monumentale panden, van woningen tot kloosters, scholen, culturele instellingen en horeca panden werden in de afgelopen jaren gemoderniseerd en verduurzaamd. Sommige van deze karakteristieke gebouwen kregen dankzij de transformatie een geheel nieuwe, hedendaagse bestemming.

90 jaar, een prachtige mijlpaal.