Na het vele thuis zitten neemt KuBra-Art het initiatief om mini-kunstworkshops voor 55 plussers te organiseren in hun eigen galerie in Rosmalen waarbij je je creativiteit kunt ontdekken.

Professionele Brabantse Kunstenaars gaan op een laagdrempelige wijze hun kennis overbrengen in de inspirerende, kunstzinnige ruimte, omgeven door kunst.

Door vrijwillige inzet van de kunstenaars, buurtbewoners en de wijkraad van Rosmalen is het mogelijk om gezellig anderen weer te ontmoeten tijdens allerlei kunstzinnige workshops tegen een minimale bijdrage.

De 16 verschillende workshops zijn corona proof in een veilige omgeving en in kleine groepen van maximaal 4 personen.

Niets moet, alles mag.

Nu heb je de kans om een leuk materiaal te kiezen waarmee je kunt leren werken, zoals klei, glas (Tiffany techniek, fusion of werken aan de brander), natuurlijke materialen… Je kunt er ook voor kiezen om te tekenen, houtbranden, landschap- of portretschilderen, photoshoppen, sieraden maken en nog veel meer.

In 2 tot 3 uur ga je dat nieuws ontdekken en het gemaakte kunstwerk mag mee naar huis!

In totaal zijn er 60 data beschikbaar in de periode van mei t/m oktober 2021, 4 personen per workshop, dus snel reageren want vol=vol!

De workshops worden gehouden in de KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9, 5241 TK Rosmalen. Programmaboekjes zijn gratis af te halen bij de Galerie KuBra-Art.

Alle workshops, kunstenaars en data vind je op www.stichtingkubra.nl

Voor vragen of aanmelden: workshops@stichtingkubra.nl of bel Wilma: 06-38 89 51 19.