Via een bedrijfsuitje heb ik kennisgemaakt met de schilderkunst. Voorheen had ik nog nooit getekend of geschilderd. Mijn interesse was gewekt en ik ben een paar workshops gaan volgen om mijn creativiteit te ontwikkelen. Sinds een paar jaar schilder ik bij Annique Knotter in Vinkel. Daar heb ik mijn draai gevonden.

Je kunt er vrij werken naar eigen inzicht en het is ook gezellig. Ik geniet ervan om diverse technieken uit te proberen. Bovendien is het een ontspannende bezigheid voor thuis.

In september 2018 ben ik ook nog een cursus portrettekenen gaan volgen bij de Lijstenshop in Rosmalen. Ik heb mijn passie gevonden.

Ondanks dat er nu overal weinig bezoek komt, vind ik het voor de bewoners van Maria Oord belangrijk om mijn Expositie door te laten gaan.

Vanuit de Kunstkring De Meent is er een project Bloemen in Sint Jozefoord, daar doe ik ook aan mee.

Het is erg moeilijk om geschikte ruimte te vinden voor je Expositie, mochten nog bedrijven geïnteresseerd zijn, kunnen ze altijd contact opnemen.

Voor mij is het belangrijk om iets te maken waar ik gevoel bij heb, dat geeft ontspanning en is heel divers. Er wordt gezegd dat kunstenaars een eigen handschrift hebben voor erkenning. Nou die heb ik niet, of misschien toch wel. Door de afwisseling in mijn werk blijft het een verrassing wat ik weer gemaakt heb en dat maakt het zo leuk, dat zie ik dan maar als mijn handschrift.

Website: anitahanegraaf

Foto’s: Karel Goossens