Op 19 april start de sloop van het Theater aan de Parade. Daarvoor vinden nog een aantal voorbereidende werkzaamheden plaats. Het nieuwe Theater aan de Parade is een theater van de toekomst. Het gebouw beweegt mee met de gebruikers en is te gebruiken voor grote en kleinere voorstellingen, maar ook voor feesten en congressen.

Planning

De komende weken bouwt de aannemer steigers op. En hij verwijdert onder andere de kozijnen, de theater technische installaties en haalt het grind van het dak. Ook plaatsen we trillings- en deformatiemeters. Deze duurt tot en met september. Waarbij de kelder en de constructie van de grote zaal behouden blijven. De sloopwerkzaamheden voeren we in fases uit. Waardoor vanaf juli ook de bouw van het nieuwe theater al kan starten.

Meer informatie is te lezen op de pagina Theater aan de Parade.

Foto: Henk van Esch