HKB, de franchiseformule die bedrijfskundig advies levert voor het MKB, opent weer een nieuwe, zesde vestiging. Het is de vierde nieuwe vestiging dit jaar, na Tilburg, Valkenswaard en Geldrop. De nieuwe vestiging opent in ‘s-Hertogenbosch. De ondernemer en oprichter is Bosschenaar Alex Weyers.

Over HKB

HKB is een franchiseformule die zich richt op het succesvoller maken van MKB-ondernemers door het leveren van bedrijfsadvies. HKB begeleidt bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en zorgt voor rendementsverbetering. Dit gebeurt met heldere analyses en een praktische aanpak. De missie is om te zorgen dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. De deskundigheidsgebieden zijn groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap.

Stevige groei naar 10 vestigingen in 2021
HKB heeft de ambitie dit jaar een stevige groei door te maken in het aantal kantoren. Op korte termijn opent er nóg een vestiging. Later dit jaar volgen er naar verwachting nog drie. Dat betekent dat de teller eind van het jaar op 10 vestigingen staat.

Meer plezier en succesvoller ondernemen
HKB ‘s-Hertogenbosch richt zich op MKB’ers in de regio ‘s-Hertogenbosch. Veel MKB-ondernemers zijn erg gepassioneerd voor het gekozen vak, maar krijgen niet altijd evenveel energie van allerlei verplichte, bedrijfsmatige aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken.