Gezondheid is belangrijk. Ben je steenrijk maar ziek, dan wil je alles inleveren om beter te worden. Maar hoe wordt je beter? Welke weg ga je bewandelen? Kies je voor je huisarts, en daarna een specialist waar je naartoe bent verwezen? Of is het een pad richting complementaire, alternatieve geneeswijze?

Gezonde Route Rosmalen brengt 20 zorgprofessionals samen die een gezond en vitaal leven ondersteunen en voorstaan. Hier kunt u terecht met gezondheidsvragen-en problemen, die op een andere manier worden benaderd dan door de reguliere gezondheidszorg.

Hoe mooi zou het zijn wanneer reguliere en complementaire gezondheidszorg samen zouden kunnen gaan en hun krachten zouden bundelen?

Op deze vraag en vele andere vragen komen misschien wel antwoorden in onze uitzending van Thuis in Rosmalen aanstaande zondag. Paulien Bolwijn, Voetreflexzonetherapeute, en Marianne Langenberg, Schoonheidsspecialiste, zijn te gast in onze Ros Studio. Met hen praten we over de Gezonde Route Rosmalen, welke organisatie dat is en wat deze organisatie voor u kan betekenen.

Tevens hoort u een gesprek met Vincent Robbers, een cliënt van Paulien. Hij verteld welke behandelingen hij heeft gehad en wat daar het effect van was.

Techniek: Herman Hubers

Presentatie: Hans Breuer

Deze Thuis in Rosmalen wordt uitgezonden op 30 mei op Ros Radio van 13.00 tot 14.00 uur. De Ros is te beluisteren op https://www.ros-radio.nl/, kanaal 43 als geluid achter de Ros Kabelkrant, kanaal 532 van Trined en via radioNED.