Gedeputeerde Wil van Pinxteren reikt eerste certificaat uit

Sportverenigingen in Brabant die hun sportaanbod voor sporters met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking goed op orde hebben, kunnen vanaf komend najaar het Uniek Sporten Certificaat aanvragen. Wil van Pinxteren, gedeputeerde bij de provincie Noord-Brabant, reikte op 2 juni het eerste Brabantse certificaat uit aan voetbalvereniging VV Oosterhout. Doel van het Uniek Sporten certificaat is om sportverenigingen te stimuleren hun sport toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Daarnaast werkt het certificaat ook drempelverlagend voor sporters met een beperking die op zoek zijn naar een sportaanbieder.

Aanmelden en meer informatie

Sportaanbieders en gemeenten in Brabant die geïnteresseerd zijn in het Uniek Sporten Certificaat kunnen een mail sturen naar info@unieksportenbrabant.nl.