Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst is een veel gehoord gezegde. Dat niet iedereen dezelfde toekomst heeft is een gegeven, hoewel je je daar zeker niet bij neer hoeft te leggen en je altijd hogerop kunt komen.

De Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West zocht de contacten op die al enige tijd bestaan met Quiet ’s-Hertogenbosch. Zodoende ontstond het idee om 100 kaarten beschikbaar te stellen voor het pas geopende Klimbos in Vught, speciaal voor die kinderen waarvoor deze uitjes niet vanzelfsprekend zijn. Het Klimbos van de IJzeren Man maakte er samen met ons een mooie deal voor. Daarnaast worden 150 traktaties aangeboden bij de horeca aan de Parade in ’s-Hertogenbosch.

Rotaryclub ‘s-Hertogenbosch West is in 1968 opgericht en bestaat uit 42 mensen met uiteenlopende beroepen en achtergronden, die hun passie en talenten inzetten om het leven in samenlevingen te verbeteren.