Voor 350 groep 8 leerlingen uit Empel, Maaspoort, Hambaken en Engelen wachtte op vrijdag 11 juni een mooie activiteit. Met maatschappelijke, creatieve en sportieve clinics namen klasgenoten passend afscheid van de basisschool en slaan ze een brug naar de brugklas.

Dit doen ze op het Kasteelpark in Empel en aan het Zilverkruid(park) in Maaspoort.

Het is inmiddels een mooie traditie om de overgang naar de middelbare school extra aandacht te geven. Scholen en wijkpartners slaan met deze bijzondere activiteit een spreekwoordelijke brug naar de brugklas. Uiteraard binnen de regels RIVM waarbij de groep 8 leerlingen centraal staan.

Daarnaast waren er creatieve clinics van onder andere Kings of Colors, Sportieve uitdagingen wachten er onder meer met karate, bootcamp, boksen, voetbal en basketbal

Foto’s: Henk Van Esch