SeniorWeb Rosmalen opent weer haar deuren van haar leslocatie bij Annenborch.
U bent van harte welkom bij inloop, verzorging van presentaties, individueel leren in onze leslocatie of bij u thuis en natuurlijk wanneer we bij voldoende belangstelling weer cursussen verzorgen uit ons aanbod.

We houden daarbij nog steeds rekening met het coronavirus. We volgen de regels van de overheid dus dat betekent dat we vooralsnog voorzichtig moeten zijn en waar wenselijk en nodig gebruik moeten maken van beschermingsmiddelen. Het risico is gelukkig beperkt want zowel u als onze vrijwilligers hebben de tweede vaccinatieprik inmiddels ontvangen. Is dat niet zo dan vragen wij u nog erg terughoudend te zijn.

Voor de Inloop is het wel nodig vooraf te reserveren middels een telefoontje naar onze Inloop coördinator Gerard Burgraaf (06-20372776). Als u onverhoopt niet bij ons kunt komen dan komen wij bij u thuis, voor Leren aan huis belt u naar hetzelfde nummer. Bij voldoende belangstelling starten wij ook in september onze cursussen weer.

Ook het Hevo gebouw (Tulpstraat 2-4 Rosmalen)is weer beschikbaar en daarvan maken we dankbaar gebruik door op 13 juli om 14.30 uur en op 16 juli om 10.30 uur (herhaling) een presentatie te houden over Domotica. Veel wat u nu al en in de toekomst aan digitale hulpmiddelen gaat gebruiken in uw woning wordt in deze presentatie behandeld. U zult er versteld van staan hoe groot dit aanbod al is en hoe nuttig deze toepassingen kunnen zijn om veiliger en comfortabeler te wonen. De Kosten voor het bijwonen van de presentatie zijn slechts 5 euro en daar krijgt u nog een kop koffie of thee gratis bij. Als u deze presentatie wil bijwonen kunt u zich telefonisch aanmelden bij Annette Gladdines 06-20356366 of via onze website: www.seniorwebrosmalen.nl