Ondanks, of juist dankzij de corona perikelen, hebben onze kunstenaars weer veel nieuwe kunst gemaakt in de afgelopen periode. Onze galerie is dan ook dynamischer dan ooit!

Op zaterdag 10 en zondag 11 juli pakken 22 Brabantse kunstenaars helemaal uit tijdens de feestelijke opening van de grote overzichtstentoonstelling. Op beide dagen – van 14:00 tot 16.00 uur – wordt de Zomersalon ’21 feestelijk geopend.

Veelzijdige en spannende werken zijn te bezichtigen in de KuBra-Art galerie, maar ook in de diverse etalages in het centrum van Rosmalen.

Iedereen is van harte welkom om onder genot van een drankje en muziek de expositie bezoeken.

Op zaterdag wordt er buiten ‘live’ portret geschilderd!

De Zomersalon ’21 zit boordevol diversiteit. Zo zijn er realistische schilderijen en compositietekeningen van een kunstenaarsfamilie uit Syrië. Er zijn zomerse taferelen in olieverf en acryl, danseressen op doek, kunstwerken van leer en olieverf, inktschilderijen van ’s-Hertogenbosch, strak grafisch werk en realistische stillevens in olieverf op paneel. Ook zijn er indrukwekkende zeefdrukken, abstracte en gelaagde werken op katoen en aquarellen. Daarnaast zijn uiteenlopende sculpturen in verschillende stijlen van brons, neolith, kunsthars, aardewerk, keramiek en steen.

Of bezoek onze (virtuele) galerie op www.stichtingkubra.nl.

De expositie loopt t/m 29 augustus 2021 en is vrij toegankelijk.

KuBra-Art Galerie Achter de Driesprong 9, 5241TK Rosmalen.

Vrije toegang. Parkeren is gratis(met parkeerkaart)

Woensdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur Zondag van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Exposanten: Ali en Rami Khalil en Elena Kukuy (Heeswijk-Dinther)

KuBra-Art Galerie organiseert iedere zes weken een andere expositie waarbij steeds wisselende kunstenaars met vernieuwende en diverse kunstwerken bijdragen aan de dynamische collectie van de galerie.