Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om zomaar een lekker ijsje te gaan eten bij een ijssalon. Daar wil Mi Amigo Foundation deze zomer iets aan doen! Bij aankoop van een ijsje bij La Vittoria IJs & Chocolade kun je ook een ijsje voor een ander kopen. Zo maak jij het mogelijk om iemand anders te voorzien van een verfrissend ijsje deze zomer.

Tot 19 juli kun je bij aankoop van een ijsje een extra ijsje kopen. Dit extra ijsje wordt uitgegeven in een Mi Amigo consumptiemunt, deze wordt in een zichtbare ‘spaarpot’ gedaan die in de ijssalon staat. Na afloop van de actieperiode worden de munten opgehaald en uitgegeven bij de voedselbank Den Bosch (De Biechten). De munt kan gedurende de zomervakantie ingeleverd worden bij La Vittoria IJs & Chocolade. Op deze manier kunnen we samen iets moois doen voor iemand anders!