Gebruikers van een gehandicaptenparkeerkaart kunnen eenvoudig een parkeerplek vinden bij hun bezoek aan de Bossche binnenstad. Deze zomer maken we dat nog gemakkelijker. Bestuurders kunnen dan gebruikmaken van de slimme parkeerapp voor gehandicaptenparkeerplaatsen.

Op alle gehandicaptenparkeerplaatsen in de Bossche binnenstad liggen sensoren, met uitzondering van de parkeergarages. Met behulp van een app op de smartphone is eenvoudig te zien welke parkeerplekken vrij zijn en kunnen gebruikers hier naartoe navigeren. De app werd getest door 50 gebruikers die hier enthousiast op reageerden. Daarom doen we deze zomer verdere ervaring op en is de app door iedereen met een gehandicaptenparkeerkaart te gebruiken.

U bereikt de webapp via www.denbosch.nl/parkeerapp. Om deze in de toekomst nog eenvoudiger te bereiken, maakt u een snelkoppeling op uw telefoon. Daarover leest u meer op www.denbosch.nl/slimparkeren.